All for Joomla All for Webmasters


KOHA GROUP sh.p.k  me seli në Fushë Kosovë – Kosovë u formua në Maj 2012 me një mision të përcaktuar qartë, për të ofruar Cilësi – Shërbim – Kualitet – Garanci – Komoditet.

 Këtu do të gjeni informacion mbi kompaninë tonë dhe shërbimet që ne ofrojmë.  KOHA GROUP sh.p.k operon në tërë Kosovën me distribuim të brendeve të ndryshme nga e mbarë bota. KOHA GROUP sh.p.k ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh duke filluar nga Kozmetika e pergjithshme e deri  tek produktet higjienike etj.
KOHA GROUP sh.p.k  - Fale nje rrjeti kapilar shperndares qe drejtohet nga nje sistem informatik, garanton nje sherbim te shpejte dhe efikas.

Product Brands